Recent Posts

2013 m. gegužės 6 d.

Kai netikėtai užklumpa gimtadieniai

Kaip visada, netikėtai užklupo sesės gimtadienis. Kaip šeimos auksarankė, panorau, jai ką nors pagaminti, kaip tik prieš kelias dienas įsigijau labai smagų audinį, dar nežinojau, kam jį panaudosiu, bet žinojau, kad privalau jo nors kiek įsigyti! Manau, kad man pritarsite. 

Pasigrožėkite:

Taigi, diena prieš gražiąją dieną - 18 gimtadienį - prisėdau prie visažinio interneto. Ganiau akis po įvairiausias grožybes. Nusprendžiau apsistoti ties tašuku. Juk jų niekada merginos spintoje nebūna per daug! Radau paprastą bei smagų variantą. Dalinuosi:

Kol keliavau iki audinių parduotuvės (juk reikėjo pamušalo!), pergalvojau įvairius tašuko variantus. Šiek tiek dėl laiko stokos, šiek tiek dėl noro pagaminti kažką paprastai nepaprasto, o ir audinys pats už save kalbėjo, apsistojau ties labai paprastu variantu. Bet galutiniu rezultatu likau labai patenkinat, kaip ir mano mažoji sesutė! O štai ir jis:

Pasirinkau šiek tiek kitokius išmatavimus. Kadangi mano sesės tašukas nebūna tuščias, pamaniau, kad padarysiu šiek tiek didesnį bei platesnį variantą. Masčiau ir apie vidinius kišeniukus, tačiau... Tašukas liko be jų. 

Geltonojo tašuko nuoroda štai rasite štai čia

- Jei kam įdomu:

Rankinei audinius kirpau 100x40 dydžio. Taip pat naudojau tarpinę, kad tašė būtų standesnė ir laikytų formą.   Rankenėles dariau kaip parodyta geltonojo tašuko nuorodoje. Jei kils klausimų - kreipkitės, padėsiu kuom tik galėsiu ;)

P.S. tinka ir  paplūdimiui

A.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą