Recent Posts

2012 m. balandžio 18 d.

Flashdance

Atradau kai ką tokio paprasto, bet kartu tokio nuostabaus. Galas subraižytoms grindims. Galas nuobodžioms kėdžių kojelių pagalvėlėms. Negalėjau patikėti savo akimis. Vėl kaltinu save, kad tai buvo ne mano pačios idėja. Privalėjau su jumis pasidalint. ŠTAI!




Kas tai? Dar kartą įsitikinau, kad reikia tik trupučio, kad taptų taip.... na net nežinau kaip išsireikšti.. wow... Tokie mažiukai, tokie GALINGI!











Atradau viename iš tinklapių, kuriame mėgtu apsilankyti, kai ieškau kažko nauja, kažko nematyto, kai noriu nustebti. Dažniausiai pavyksta. Šis kartas nebuvo išimtis. Čia jei ir jūs mėgstate praplėsti akiratį. Tame tinklapyje šios kojinytės pavadintos "flashdance" kėdžių kojinėmis. Taip ir norisi pakilnoti kojas  pamačius šias mažąsias grožybes. Štai dar keletas variantų. Šiek tiek įvairovės.



  


Tikiuosi jums taip pat patiko, kaip ir man. Dabar pamąsčiau. Slįs kėdutės. Bet juk FLASHDANCE! Oi kaip užsimaniau pašokti. Kur čia galėčiau po darbo užsukti? 1, 2, 3 ir 1, 2, 3 ir... Jau? Jau ir jūs šokat? Čia šiek tiek ritmo.


 1, 2, 3 ir 1, 2, 3 ir ...

A.



2 komentarai (-ų):

Kiaunė rašė...

Super idėja! Einu ir aš megzti kojnyčių kėdėms:)

Agnė rašė...

Labai norėčiau pamatyti rezultatą! Jei nesunku, atsiūskite porą nuotraukėlių :)

Rašyti komentarą