Recent Posts

2013 m. gegužės 9 d.

Siuvimo manija

Juk sakiau, kad labai smagus audinys! Negaliu sustoti siūti. Na ir neblogą paskatinimą iš artimųjų gavau. Tai kaip bebūtų, radau smagų delninukės variantą. Eilinį kartą šiek tiek jį pakeitusi pasigaminau šį bei tą ir sau. Pastebėjusi, kad grįžta į parduotuvių vitrinas ryškios spalvos pamaniau, kad prie mano smagiojo audinio puikiai tiks rėkianti citrinos spalvos detalė. Kaip bebūtų, palieku jūsų teismui:



Galutinis delninukės dydis grubiai: 20x14 cm ir rankenėlė 18 cm. Taip, kad nedidukė, bet esminiai dalykai telpa (net ir pats išmaniausias mobilusis telefonas rastų sau vietos. Papildomų vidinių kišeniukų nedariau - juk ir taip nesunkiai ten viską galima rasti. Viduje taip pat panaudojau citriniukių spalvą:

Kaip ir variante sesei, įdėjau tarpinę (rodos ją galiu taip vadinti). Kad būtų aiškiau, šį kartą pridedu nuotrauką. Iš vienos pusės ji padengta vata, ar kokia tai jos atmaina, o iš kitos lengvu pamušaliniu audiniu. Tad mano delninukė gavosi lengvutė bei minkštutė.
Taigi, savo variantą parodžiau, dabar metas parodyti pradinį, iš kurio man ir kilo idėja. Kada nors reiks pasigaminti ir originalų variantą:


Gražus, ane? Būtinai reiks pasigaminti ir tokį! Dėkoju Whitney už detalias instrukcijas, kurias galite rasti štai čia! Smagaus ketvirtadienio. Jei sumąstysite pasigaminti, pasidalinkite. Būtų smagu pamatyti jūsų variantus. 

Saulė šviečia ir gerai!!! 

Iki kitų,
A.





0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą