Recent Posts

2013 m. birželio 18 d.

Pirmasis užsakymas // First order

Praeitą savaitę atlikau pirmąjį užsakymą. Jis buvo gana ne konkretus, tad galėjau pasimėgauti. Užtrukau gana mažai laiko, gan greitai vyko darbelis. Naudojausi keliais „tutorials“, iš kiekvieno pasiimdama, kas geriausia, na bent jau mano manymu.

Last week made my first order. I was able to have fun because the order was not so specific. Surprisingly it was easy and quick to do.  Not forgetting the fun part. I used few tutorials. Used a bit from every.

Naudojau tą pačią, ale batikinę tekstilę, tik šį kartą derinau su linu. Pavyko, sakyčiau puikiai! Kad tekstilė būtų tvirtesnė, kaip visada naudojau vidinį pamušalą. Taip pat padariau papildomų įsiuvų. Jie ne tik atliko savo funkciją, bet ir papuošė.

I used the same textile as the last time, but used linen with it this time. It looks really good, I should say. To firm the textile I used batting. Also I quilted the inside textile. It doesn’t just firm the case but it also looks good.
Užsakymas buvo elektroninės knygos dėkliukas, mat mano padružkė visur jį su savimi nešiojasi, o žinant, kad moteriškame rankinuke gali rasti visko... Tad el. Knygai ten nebuvo labai saugu.  Žinoma, mano pirmasis siuvinys taip pat atiteko draugui tai pačiai paskirčiai, tačiau šis buvo siūtas su jau konkrečia paskirtimi, tad galėjau atlikti atitinkamus pakoregavimus.

I had to make a Kindle case. You see, my friend brings it with her all the time. And you know ladies bags can contain a lot of stuff. Knowing that, it is not so safe for kindle to be inside without any protection. Of course, my first work also was used for the same reason, but this one was made for that. So I was able to make some changes.


Iki
Till the next time

A.

2 komentarai (-ų):

Vi rašė...

Šaunuolė! Jau žinosiu pas ką kreiptis, jei prireiks kokio nors dėklo :)))

Agnė rašė...

Su malonumu ;)

Rašyti komentarą